Parintele Constantin Necula conferentiaza la Medias

Protopopiatul Ortodox Roman Medias organizeaza sambata, 26 martie a.c., cu incepere de la ora 16, ”Marsul pentru viata” si conferinta ”Iisus Hristos, Viata noastra!”, sustinuta de Preot Profesor Constantin Necula. Evenimentul, dedicat tinerilor intre 15-35 de ani, va debuta la Catedrala Ortodoxa, unde va avea loc intalnirea participantilor si o rugaciune comuna, si va continua cu marsul propriu-zis pe traseul Piata Andrei Saguna – strada Nicolae Iorga – Piata Regele Ferdinand I.

Afis Marsul pentru viata

Conferinta ce urmeaza marsului va fi gazduita de Sala Traube. Atat marsul, cat si conferinta se inscriu in calendarul manifestarilor culturale si religioase dedicate anului 2016 – An omagial al educatiei religioase a tineretului ortodox. Partener al evenimentului: Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

35 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.