Parerea mea despre Blogal Initiative

Anul trecut am promovat proiectul celor de la Blogal Initiative referitor la Campionatul National de Blogging. Feri Teglas chiar a fost invitat la Nova TV sa vorbeasca despre aceasta initiativa 2.0 si un numar de 4 bloggeri si participam. Chiar zilele trecute mi-a sosit tricoul trimis de Eco – Rom pentru castigatorii campaniei “Laboratorul Verde al Reciclarii!” si nu am fost singurul castigator din Medias. Am mai castigat si alte premiile si au ajuns la mine in timpul anuntat de catre organizatori.

blogalinitiative

In Medias si Sibiu sunt mai multi bloggeri care au castigat premii la diferite campanii si in discutiile avute, nimeni nu s-a plans ca nu a primit premiul sau ca a castigat nerespectand regulile jocului. Pentru cei care nu au incredere in Blogal Initiative, recomandarea mea este sa nu participe la Campionatul National de Blogging, iar cei care au ceva de spus, pro sau contra, sa o faca pe propriile blogguri.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.