Parcari pentru biciclete in scolile sibiene

Saptamana viitoare, Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS) si Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, vor amenaja trei parcari pentru biciclete in scolile din oras, in cadrul proiectului “Bicicleta Zilnica”.

Bicicleta Zilnica_credit foto Silvana Armat

Astfel, printr-un program destinat comunitatii sibiene, Scoala Gimnaziala nr. 18 din cartierul Terezian, Scoala „Regina Maria” si Colegiul National „Octavian Goga” vor fi beneficiarele unor parcari de biciclete acoperite, ce vor dispune de cate zece locuri fiecare.

Actiunea este rezultatul unei cooperari intre Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu (AIOS), un binecunoscut reprezentant al mediului ONG din Sibiu, si retailerul de bricolaj Hornbach, prin care se doreste promovarea unui mod de viata sanatos inca de la varste mici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.