Parcari pentru biciclete in scoli gimnaziale din Sibiu

Trei scoli gimnaziale din Sibiu beneficiaza, incepand de saptamana trecuta, de parcari pentru biciclete, a cate zece locuri fiecare. Astfel, peste 3.400 de elevi si 200 de cadre didactice pot alege sa vina la scoala folosind bicicleta. Acest lucru este posibil in urma colaborarii dintre Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, si Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu.

Bicicleta Zilnica Sibiu_credit foto Gabriela Cuzepan_02

Scolile la care au fost montate noile parcari pentru biciclete, fiecare avand cate zece locuri, au fost alese de comun acord cu Serviciul Public de Administrare a Unitatilor de Invatamant Preuniversitar de Stat Sibiu. Astfel, s-a putut continua proiectul „Bicicleta zilnica”, caruia Asociatia pentru Infrumusetarea Orasului Sibiu i-a pus bazele in anul 2013, prin montarea a 37 de rasteluri pentru biciclete in tot orasul Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.