Ovidiu Dan lanseaza „Trece dracul prin oras !”

Saptamana viitoare vom avea parte de o noua lansare de carte. Medieseanul Ovidiu Dan isi va lansa volumul ” Trece dracul prin oras ! ” la Biblioteca Municipala “St. L. Roth”.  Ovidiu si-a lansat in primavara acestui an la Muzeul Municipal Medias volumului intitulat “In cautarea egregorei”. Cartea este o scurta istorie ilustrata a francmasoneriei transilvane iar volumul intitulat ” Turre Pitz”, un alt roman politist cu actiunea la Medias a fost lansat in orasul de pe Tarnava Mare in data de 22 aprilie 2010, recenzia cartii fiind realizata de catre prof. dr. Vasile Marculet.

Precum un jucator de poker, autorul scoate din nou din maneca o carte castigatoare si de data aceasta ne propune un roman politist a carui actiune incepe in anii `60 la Medias unde are loc un schimb de focuri intre membrii Securitatii si o patrula a Pompierilor. Agentul Dan Daniuc este trimis la fata locului pentru investigatiile de rigoare dar dispare in timpul misiunii sale iar sotia acestuia apeleaza la o firma de detective particulari sa afle adevaratul motiv al disparitiei.

 

“Sfarsitul lui Dan  Daniuc mi se pare a fi chiar si asa, misteios, in catedrala din Medias – simbolic pentru o intreaga categorie de indivizi care de-a lungul catorva decenii, au controlat direct destinul tarii, ori au tras sforile din culise. Cititorul acestor pagini va avea suficiente motive de satisfactie, romanul domnului Ovidiu dan facandu-l partas unor evenimente si intamplari pe care nu le veti gasi in cartile de istorie, nici in alte scrieri despre perioada respective” scrie Florin Popescu in prezentarea romanului.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.