Opt evenimente in week-end, la Medias

Avem parte de un sfarsit de saptamana cu multe evenimente la Medias. In aceasta dupa amiaza, mediesenii pot participa la “Marsul pentru viata”, urmat de conferinta ”Ce mai inseamna Viata pentru omul de azi?”, la Sala Traube, Mihai George Corui isi lanseaza un volum de poezii, la Hotelul Traube, iar doamna Jeni Rosian conferentiaza pe tema “Cum sa traiesti o viata fericita!”, vineri si sambata, la Sala de Conferinte Edelweiss.

Amatorii de miscare pot participa maine la “Ora Pamantului”, iar duminica, la Expocanis Mediensis, de la SNG Medias. La Bistrobaum Dumbraveni, in aceasta seara, este un concert JAZZ NIGHT FASHION BAND, iar maine, stand-up comedy cu Maria Popovici. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.