O zi cu Ozzy Osbourne

Impreuna cu prietenii emisiunii „Rock cu Norock” am fost sambata la concertul Ozzy Osbourne de la Bucuresti. Dupa un drum lung,  cu o pauza de cafea la Brasov am ajuns la Zone Arena chiar inainte de „meet and greet” si am avut ocazia la il vedem pe Ozzy de la o jumatate de metru in limuzina care il ducea in backstage.

Fiind acreditat la eveniment am fost impreuna cu colegele de la Antena 1 in backstage unde a fost realizat interviul cu Prince of Darkness. Fetele au avut o adevarata surpriza cand artistul le-a primit jovial si cu zambetul pe buze, le-a oferit bombonele si intalnirea a durat mai mult decat visau colegele. La concert am stat ca de obicei in fata scenei si am avut parte de un dus cu spuma din partea lui Ozzy iar un tanar care se afla langa mine a prins pana de chitara a lui Gus G. A fost un concert de zile mari, cu sunet bun si un  show a lui Ozzy si al trupei sale impecabil. Publicul a reactionat superb, lucru pe care rockerul de aproape 63 de ani a tinut sa il mentioneze de cateva ori  prin expresia „You are number One”.

O cronica a concertului, fotografii si imagini poti vedea pe pagina emisiunii „Rock cu Norock”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.