O sibianca a implinit varsta de 100 de ani

Zilele trecute, o sibianca a implinit varsta de 100 de ani. In cadrul campaniei derulate de Ministerul Afacerilor Interne „O viata cat un Centenar”, dedicata cetatenilor romani care implinesc 100 de ani in Anul Centenarului Marii Uniri, reprezentantii Ministerul Afacerilor Interne din Sibiu au avut onoarea de a o felicita pe doamna Frieda Smarandache.

Intalnirea a fost extrem de emotionanta, atat pentru reprezentantii structurilor MAI din judet, cat mai ales pentru gazde. Inmanarea drapelului tricolor, a insignei Centenar si a scrisorii semnate de ministrul Afacerilor Interne a fost tulburator pentru vaduva colonelului de Cavalerie Calistrat Smarandache. Familia doamnei Frieda Smarandache este parte a istoriei Sibiului. Tatal doamnei Smarandache, Josef Theil, a fost fondatorul fabricii Scandia si cetatean de onoare al Sibiului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.