O zi dedicata generalului Berthelot

Asociatia Fran-Mediensis in colaborare cu Liceul teoretic Axente Sever (profesori Luca Florentina si Costi Schiau ) organizeaza  maine, 5 decembrie  a.c. de la ora 12:30, activitatea intitulata: ,,Generalul Berthelot ,un francez cu suflet de roman”.

“Intre francezii care ne au marcat destinul in preajma Marii Uniri, generalul Berthelot ocupa un loc aparte. Vom evoca extraordinara personalitate a generalului Henri Mathias Berthelot si rolul sau fundamental in reorganizarea armatei romane, ceea ce a dus la victoria romanilor in timpul Primului Razboi Mondial.

Vom urmari expunerea evenimentelor istorice, prezentata de dl. profesor Constantin Schiau si vom viziona filme despre generalul francez cu suflet de roman”., spune Mihaela Gabor, presedinte Fran –Mediensis.

Activitatea are loc la sediul asociatiei din Piata Regele Ferdinand I nr 1, Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.