O seara de degustare cu vinuri din Spania

Va doreati de mult timp sa iesiti in oras si sa beti un vin bun? Ati fost in Spania si vreti sa depanati amintiri acompaniati de vin si muzica relaxanta? Vreti sa va imbogatiti cultura generala si sa deveniti un connaisseur al consumului de vin? Prietenii de la Vino Café va invita in data de 30 noiembrie a.c., de la ora 20:00, la o seara de degustare cu vinuri din Spania.
 
I-am intrebat pe cei de la Vino Café: de ce tocmai vinuri din Spania?
 “Deoarece vinul din Spania este cel mai popular din lume, conform ultimelor cifre de export, si fiindca aromele soiurilor de struguri din aceasta tara sunt absolut delicioase. Vom degusta cinci vinuri spaniole (doua albe, doua rosii si unul rose) si vom povesti despre Spania ca producator de vin, vom invata impreuna sa identificam aromele, vom invata sa citim eticheta vinurilor spaniole, vom vorbi despre metodele de obtinere a vinului alb, rosu si rose, vom vorbi despre soiurile de struguri specifice Spaniei si vom raspunde tuturor intrebarilor voastre. Nu in ultimul rand, vom savura vinurile din pahar. Pretul este de 45 lei de persoana si vor fi maximum 12 locuri disponibile. Rezervare obligatorie la nr. de telefon 0740012573 sau pe mail: terra3125@gmail.com”.
Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.