O nouă secţie de atletism în Mediaş

În cursul zilei de ieri, 10 martie a.c., reprezentanţii Clubului Sportiv Next Sport au anunţat înfiinţarea unei secţii de atletism.

“Ne face deosebită plăcere să anunțăm înființarea, în cadrul clubului nostru, secției de atletism afiliată la Federația Română de Atletism.

Astfel că deschidem înscrierile pentru:

  • copii începând cu 9 ani care doresc să beneficieze de plan de antrenament și profesoară de sport dedicată;
  • adulți care aleargă și vor să se legitimeze unui club sportiv;
  • adulți începători care au nevoie de îndrumări și colegi de alergare.

Iulia Zudor va fi coordonatoarea și antrenoarea acestei secții și ne spune câteva cuvinte despre ea: ”Am făcut sport de performanță 9 ani jumătate, de la vârsta de nouă ani! Am participat la nenumărate concursuri județene, naționale, internaționale, concursuri balcanice, concursuri europene și concursuri mondiale! Pot spune că au fost cei mai frumoși ani, nu regret nimic! În 2017 am ieșit vicecampioană europeană cu echipa și campioană mondială cu echipa în Italia!”, este anunţul celor de la CS Next Sport.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.