O noua petrecere a tinerilor din CLT

Consiliul Local al Tinerilor (CLT) alaturi de Serabeva Club&Lounge va invita la prima petrecere din cadrul seriei „Petrecem responsabil!”.

Petrecem responsabil

“Vineri, 15 aprilie a.c., va asteptam la Serabeva Club&Lounge, incepand cu orele 22:00. Pret bilet: 20 lei (in pretul biletului este inclus un cocktail racoritor, care imbina perfect savoarea aromelor tropicale cu pofta de distractie!). Pe langa asta, va pregatim o surpriza! Un DJ de exceptie, care are ca scop dinamizarea intregii atmosfere, va fi prezent vineri seara! Va asteptam cu drag, sa dam startul unui nou weekend de distractie maxima la Serabeva Club&Lounge!”, anunta organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

3 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.