O noua expozitie temporara la Muzeul Medias

Expozitia temporara ,,Marturii materiale ale organizarii sociale a sasilor transilvaneni din zona Mediasului. Bresle. Vecinatati. Fratii,, va fi deschisa maine, de la orele 16:00, la Muzeul Municipal Medias. Publicul va putea vizita expozitia pana in data de 31 august 2011.

Expozitia cuprinde piese din patrimoniul cultural national al Muzeului mediesean, care pun in evidenta organizarea comunitatii sasesti din Transilvania: piese de ceramica, textile si obiecte care au apartinut vecinatatilor sasesti: lazi si semne de breasla, precum si panouri cu imagini si text explicativ, care intregesc expozitia.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.