O noua donatie la Muzeul Gazelor Naturale

De saptamana trecuta, puteti vedea un nou exponat la Muzeul Gazelor Naturale. Este vorba de un corp de iluminat destinat iluminatului centrului istoric al Mediasului, intre cele doua razboaie mondiale. Donatia a fot facuta de Szabo Iosif si Lorenz Hans.

”O lampa cu gaze naturale PETROMAX, produsa de firma germana Ehrich Graetz, este noua achizitie a Muzeului Gazelor Naturale, care, astfel si-a imbogatit colectia de piese. Lampa era destinata iluminatului centrului istoric al Mediasului, intre cele doua razboaie mondiale, si a fost expusa in spatiul dedicat expozitiei ”Gazele naturale–trecut si prezent””. Multumim domnilor Szabo Iosif si Lorenz Hans pentru donatia facuta institutiei noastre si, de asemenea, colegilor de la Sircoss pentru suportul realizat”, spun reprezentantii muzeului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.