O medieşeancă pe scena maratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop”

Azi, 26 septembrie a.c., de la ora 14:00, medieşeanca Ema Man Abramiuc urcă pe scenă, în cadrul Maratonul teatral „25 de ore de teatru non-stop”, care se desfăşoară la Sibiu.

Duminică, 26 septembrie, ora 14:00, la Grădina BIS , Fabrica de Teatru Sibiu prezintă piesa „Alo?!”. Ema împreună cu colegii ei vor interpreta o colecţie de schetch-uri, unele chiar scrise de către tinerii actori. Unul dintre texte este scris de Ema.

Durata aproximativă: 1h intrare liberă pe bază de rezervare exclusiv prin sms, la numărul de telefon 0744 586 338, sau prin email, pe adresa de mail rezervari.bisteatru@gmail.com.

Maratonul „25 de ore de teatru non-stop”, evenimentul de tradiție al companiei independente de teatru sibiene „BIS Teatru”, aduce anul acesta publicului 25 de spectacole de teatru, recitaluri de poezie și proiecții de filme, produse de scena independentă de teatru din România, cu desfășurare atât offline, în prezența publicului, dar și online.

Dintre numele sonore care vor fi prezente cu spectacole la Sibiu, amintim companiile independente „Reactor de creație și experiment” Cluj-Napoca, Teatrul Improbabil București, Playhood București, Pro Teatru Zalău, Teatrul de Artă București și Fabrica de Teatru Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.