O medieşeancă participă la Women Rally 2020 – Cluj-Napoca

O medieşeancă intră mâine în cursă la Women Rally 2020 – Cluj-Napoca, etapa a 3-a. Este vorba de Cătălina Diac, care se află la prima ei participare la o competiţie de automobilism. Cătălina conduce un Fiat Grande Punto.

Women Rally este un concept unic în România, mai mult decât o competiție automobilistică, care aduce împreună femeile pasionate de motorsport și care îmbină viteza și adrenalina cu noțiuni de conducere defensivă și momente de relaxare între prietene.

“Prin acțiunile Women Rally dorim să creăm un mediu mai sigur și mai responsabil pentru toți participanții la trafic, dar și să contribuim la proiecte sociale pentru comunitate”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.