Seminar,,Nonviolenta in scoala si preventia cancerului de san” la Medias

Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret va organiza in cadrul Proiectului ,,PINK ENTER’’, Seminarul ,,Nonviolenta in scoala si preventia cancerului de san”, la Biblioteca Municipala ,,St. L. Roth’’ din Medias , in data de 31 ianuarie 2013, ora 14.00. In cadrul acestui eveniment vor fi acordate diplomele celor 50 de absolventi ai Cursurilor de SKYPE si Preventie a cancerului de san si se vor prezenta lucrarile realizate in cadrul Concursului ,,Intinde-mi mana, nu ma lovi’’.

Cei care doresc sa participe la acest concurs sunt invitati sa trimita lucrarile lor (referate de o pagina A4, scrise cu caracter Times Roman 10, filme de 3 minute sau prezentari de 10 slide-uri), pe adresa de email pinkenter2012@gmail.com, pana in data de 25 ianuarie 2013. Nu exista limita de varsta.

Materialele castigatoare vor fi premiate si postate pe platforma online a Proiectului ,,PINK Enter’’: www.preventiecancersan.ro.

,,Acest seminar este prezentat la Biblioteca, cu ocazia Zilei Mondiale a nonviolentei in scoala cu scopul de a creste gradul de informare si responsabilizare a elevilor cu privire la efectele negative ce decurg dintr-un comportament violent. Adolescentele vor afla ca loviturile repetate la san pot duce la aparitia unor noduli’’, comunica Lucian Teodor Costea, director DMCSST Medias.

Anul acesta, editia a VII-a dedicata nonviolentei in scoala va fi marcata si printr-o expozitie de fotografie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Un comentariu


  1. Din cauza unei lovituri la sanul stang mi-a aparut un nodul. Lovitura a fost, desi neintentionata, destul de tare si dureroasa, iar dupa o perioada am sesizat ca ceva era in neregula cu sanul meu. Bineinteles ca primul gand a fost cancer mamar. Am mers la control la Donna Medical Center la recomandarea unei prietene de-a mamei mele si mi s-a facut o mamografie in care a fost desoperit nodulul. Am vb cu dr. Claudia Teodorescu, mi-a spus care sunt pasii ce urmeaza si m-a linistit cand mi-a zis ca un nodul nu inseamna neaparat si cancer. Am facut o punctie mamara si am descoperit ca nu era o tumora maligna, dar tot a trebuie extirpata. Asa ca, aveti mare grija de voi, de sanii vostri, de sanatatea voastra. Eu m-am mai documentat de pe site-ul clinicii care este plin de articole elucidante http://www.donna-medicalcenter.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.