Noir de Mars se pregătesc de revenire

Proiectul muzical Noir de Mars se pregăteşte să revină. La un an de la lansarea proiectului, Kadar Bianca şi Horea Stan ne pregătesc câteva piese noi, care au fost compuse în perioada pandemiei.

“Pe prima sperăm să o scoatem cât mai curând pentru că, din cauza condițiilor și nenorocului colegului meu de trupă, nu ne-am mai permis să ne vedem ca să ajungem la produsul final și anume: cel de-al treilea clip. Acum totul este în ordine, greul a trecut și ne vom întâlni pentru a munci la noul material. Iar cu al doilea material vrem sa cucerim vara”, mi-a scris Bianca, care a participat la X Factor, în anul 2015. Un interviu cu Bianca poti vedea aici.

Până acum Noir de Mars au postat pe internet melodiile: Agony, The Trick şi Discharge of emotins (instrumentală).

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.