Noaptea Muzeelor Mediesene, editia 2019

Primaria Municipiului Medias organizeaza sambata,18 mai a.c., un eveniment deosebit care marcheaza Ziua Internationala a Muzeelor. In acest an este pentru a cincea oara cand la Medias se organizeaza un program unitar dedicat acestui eveniment muzeistic, fiind implicate toate institutiile locale de profil, ceea ce ofera publicului posibilitatea parcurgerii unui veritabil tur cultural al muzeelor si caselor memoriale mediesene.

Astfel, Muzeul Municipal Medias si Casa Memoriala ”St. L. Roth”, impreuna cu Muzeul Gazelor Naturale, Casa Memoriala ”Hermann Oberth” si Sinagoga Medias se alatura celor peste 3.000 de institutii europene care vor organiza la sediile lor Noaptea Muzeelor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.