Nicu Cioban a gătit friptură de zebră la Chefi la cuţite

Nicu Cioban din Dumbrăveni s-a prezentat la emisiune culinară „Chefi la cuțite” de la Antena 1, cu o friptură de zebră cu sos de trabuc, un preparat ce nu a mai fost prezentat vreodată la acest show.

„La restaurantul unde lucrez gătim zebră, crocodil, cangur. De asta am și ales să vin la Chefi la cuțite cu o specialitate foarte căutată fiindcă nu se poate găsi în multe locații. Pot spune că este o rețetă exotică, fiind animalul din țările calde. Chiar aș vrea să-i dau pe spate, să rămână impresionați și o să fiu super fericit dacă o să merg mai departe, să intru în bootcamp”, a spus Nicu, în cadrul emisiunii. La final a primit două cuţite din partea juraţilor şi merge mai departe.

Ce părere au avut jurații despre ”farfuria exotică”: http://bit.ly/3s3F513

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.