Nebunie colorata din hartie la Sibiu

Pentru ca educatia este cheia unui impact real nu numai asupra mediului inconjurator, ci si asupra perceptiei si atitudinii copiilor precum si adultilor, iar reciclarea creativa este o metoda excelenta de educatie non-formala, echipa Magic Hands Studio din Sibiu  incearca promoveze conceptul reciclarii creative pentru protejarea mediu inconjurator.

Magic Hands Studio

“Ce poate fi mai frumos decat sa folosesti ceva ce il credeai bun de aruncat si sa il metamorfozezi intr-o micuta opera de arta? O forma de refolosire cu niste rezultate absolut minunate este cea a paginilor de revista pe care deja le-ati citit.

Cand iti amintesti cu placere de ultimul concediu? Dar de petrecerea de  ziua ta? Cand te uiti la o poza! Pozele sunt  importante,  pentru ca imortalizeaza momentele frumoase pe care le traiesti. Si daca sunt puse la vedere e si mai bine. Asa ai ocazia sa retraiesti acele clipe mai des.

Va invitam sa descoperiti  inca odata alaturi de noi cum puteti recicla intr-un mod creativ si util. Vom crea propria rama foto folosind doar carton, hartie lipici, foarfeci si cateva mici accesorii. Efectul este neasteptat! Cei mici se vor juca cu hartia, incercand sa realizam impreuna un minunat tablou-colaj” spun cei de la Magic Hands Studio.

Cost atelier adulti/copii: 20lei
Locatie: Teaspot  Café, Tribunei 33
Inscrieri: atelierulmagic@gmail.com
Contact: 0745 047070

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.