Mos Craciun a venit la Clubul de Sah Terasah

Mosul si spiridusii sai au aflat despre bunele rezultate obtinute de copiii din Clubul de Sah Terasah Medias la turneele de sah scolare, judetene, interjudetene si in cele nationale, unde au reprezentat orasul nostru si judetul Sibiu cu brio, urcand pe podiumul de premiere la mai multe categorii de varsta.

Mos Craciun a dorit sa-i rasplateasca personal, dar, fiind foarte ocupat cu distribuirea pachetelor, i-a rugat pe membrii Asociatiei Culturale ”Mediasul Nostru”. Acestia, in colaborare cu membrii Rotaract Club Medias, au impartit micilor sahisti cutiile cu cadouri, la inceputul acestei saptamani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.