Morandi pregăteşte ZEBRA

În ultimele luni Marius şi Randi au locuit efectiv în studio pentru a finaliza noul album, Zebra, ce va fi lansat de Universal Music Romania în perioada următoare.

Mai jos puteti citi mai multe în interviul oferit de casa de discuri despre “Zebra” şi „Colors” noul videoclip Morandi care s-a filmat incepand de ieri dimineaţă până astăzi la ora 9:00.

De ce a durat atât să avem un nou single Morandi?

„Anul 2008 ne-a ţinut departe de studio, însă nu ne pare rău” a declarat Marius zâmbind.

„A fost un an incredibil de plin în care succesul albumului N3XT ne-a purtat în foarte multe ţări cu concerte şi evenimente la care prezenţa noastră era dorită.

Dupa lansarea single-ului “Save Me” am decis să ne mutăm pe perioada nedeterminată

în studioul de înregistrări şi să lucrăm intens la noul album. Am avut nevoie de puţin mai mult timp pentru că ne-am dorit ca milioanele de fani care ne-au susţinut şi urmărit în ultimii ani, care au crescut odată cu proiectul Morandi şi au devenit nişte perfectionişti la fel ca noi, să fie foarte multumişi de sunetele aduse de Zebra în playere lor!”

Câte piese vor găsi fanii voştri pe Zebra?

Marius: „10”

Randi: „Sau 12”

Marius: „Poate vor fi 11” 🙂

De ce Zebra?

„A fost ideea lui Marius, normal” răspunde Randi în secunda doi.”Numele albumului a venit oarecum logic pentru că ştiam încă de la început că lucrăm la un album pe care se vor regăsi doua stiluri muzicale complet diferite. Aşa că într-o zi i-am spus lui Randi că Zebra este cel mai potrivit. Nu cred că am fi putut găsi un alt nume care să surprindă mai bine conceptul acestui album. Aşa că Zebra a rămas”

Spune-ne mai multe despre conceptul Zebrei.

„Păi e simplu!” ne răspunde Marius. „Pe noul album am adoptat două stiluri muzicale: jumătate din piese sunt compuse pentru club, iar restul pieselor au puternice influenţe british-rock; aşa că putem spune că se afla într-o antiteză evidentă la fel ca şi culorile alb si negru.”

Vrem mai multe detalii despre videoclipul Colors.

„Dacă vă spun că filmările au durat mai mult de 24 de ore cred că întelegeţi destul

de multe… ” – Randi.”Ah şi mai trebuie să stiţi si că pregătirea studioului şi a cadrelor a durat peste 3 zile” continuă Marius.”Am filmat în Studiourile MediaPro, în Buftea, pentru că aici am reuşit să realizăm decorurile de care aveam nevoie; videoclipul va avea foarte multe efecte speciale, o să fie o explozie de culoare în combinaţie cu imagini alb negru, am avut la un moment dat foarte mulţi fluturi şi o zebra în platou . s-a folosit gheaţă carbonică şi foarte multa apă şi ne-am dat pe tiroliana amenajată în interiorul studioului.Vă spun toate astea ca să vă faceţi o idee despre ce desfăşurare de forţe a fost

vorba!” „Eu sunt foarte obosit acum pentru ca am reuşit să dorm doar 6 ore, dar sunt sigur ca va ieşi foarte bine!” completează Randi. Cum sună noul single, o să afli la Ring Hit.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.