Modernizare Școala Gimnazială nr. 4 Mediaș

Clădirea în care își desfășoară activitatea Școala Gimnazială nr. 4 din municipiul Mediaș, situată pe str. St. L. Roth,  va fi modernizată începând cu acest an, în cadrul unui proiect finanțat din fonduri europene – „Îmbunătățirea calității vieții și a mediului urban în municipiul Mediaș II“. Investiția „Reabilitare/Modernizare Școala Gimnazială nr. 4“ este structurată în două loturi, cu o valoare totală de 14.224.237,53 lei.

Primul lot din cadrul investiției, intitulat „Servicii de proiectare si execuție lucrări de construcție: Reabilitare/ Modernizare Școala Gimnaziala Nr.4”, constă în principal în lucrări  de consolidare, amenajări de circulații exterioare și accese, termoizolare a anvelopei construcțiilor, refacerea finisajelor interioare în sălile de clasă, recompartimentări, refacere instalații sanitare și electrice.

Cel de-al doilea lot de lucrări, intitulat „Achiziția dotărilor pentru obiectivul de investiție Reabilitare/ Modernizare Școala Gimnaziala Nr.4” va cuprinde furnizarea de produse pentru dotarea școlii conform caietului de sarcini, produse  care constau în principal în mobilier cu specific școlar și aparatură și echipamente electronice pentru uz didactic.

„Am avut astăzi o întâlnire cu domnul director al Școlii Gimnaziale nr. 4, prilej cu care l-am informat că în perioada următoare vom pune în practică un proiect pe care Primărie Municipiului Mediaș l-a câștigat, cu fonduri europene. Aceasta înseamnă că în a doua parte a acestui an se vor investi aproximativ 12 milioane de lei pentru modernizarea acestei instituții de învățământ.“, a declarat lini, 21 februarie a.c., primarul municipiului Mediaș, domnul Gheorghe Roman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.