Mircea Toma, medieseanul de la L`Eroica

In aceasta seara am stat de vorba cu Mircea Toma despre L`Eroica la emisiunea „Lentila de Contact”. Mircea a participat pana acum de doua ori la cursa de biciclete clasice iar acum doi ani a fost singurul roman. Anul acesta numarul participantilor din strainatate a fost limitat iar numarul total de biciclisti a depasit 5.000.

In cadrul interviului poti afla detalii despre cursa, modul de participare si momente pe care Mircea nu o sa le uite curand. Anul acesta  medieseanul a facut echipa cu inca doi pasionati de ciclism din Bucuresti, care s-au gandit sa participe si ei vazandu-l inscris pe Mircea.

Comentarii
Posted in , ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

2 comentarii


  1. Nu am auzit pina azi de cursa respectiva dar pare ceva destul de interesant.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.