Mircea Hodarnau vazut de caricaturistul Adrian Bighei

Vineri seara am avut ocazia sa il cunosc pe caricaturistul Adrian Bighei. Adrian a fost invitat la petrecerea aniversara Eximtur si a avut de lucru aproape nonstop timp de 4 ore. Intr-o scurta pauza l-am intrebat in cat timp realizeaza o caricatura iar raspunsul sau a fost scurt „in cel mult 5 minute, daca vreau sa intru in detalii”.

Adrian Daniel Bighei a realizat ilustratia pentru cartea „Gaina fara bilet” a lui Ion Cristoiu si a facut caricaturi pentru mai multe personalitati. Are in portofoliu si o lucrare cu suedezii de la Roxette. Am stat si eu in fata lui Adrian timp de 3 minute iar rezultatul il poti vedea mai jos. Ce parere aveti?

Mircea caricatura Adrian Bighei

„Subsemnatul Bighei Adrian Daniel, aduce la cunostinta publicului faptul ca declara razboi PLICTISULUI de la petreceri, evenimente, teambuilding-uri, nunti, botezuri!  Declar pe propria raspundere faptul ca voi lupta in continuare cu toata fiinta mea si nu ma voi da in laturi de la nimic pana ce ZAMBETUL nu va fi eliberat de catre toti participantii.  Asadar haita de neuroni de nestapanit va prelua puterea mainii, care astfel condusa va ataca dur acest PLICTIS nefast si incomod care ne creaza atat discomfort” scrie artitul pe pagina lui de internet.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii


  1. 🙂 Mircea, daca ar fi sa ne comparam „operele de arta”, ai zice ca al tau e portret. Felicitari Eximtur pentru petrecere si succes lui Adi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.