Miniproiectul ‘Vreau sa vad un avion’

La sfarsitul lunii aprilie, Aeroportul International Sibiu a primit vizita unui nou grup format din 15 rezidenți din cadrul Centrului de Integrare prin Terapie Ocupationala din Medias, in cadrul miniproiectului ‘Vreau sa vad un avion’, coordonat de doamna Daniela Halmaci, director al centrului.

Prin continuarea acțiunilor de responsabilitate sociala incepute in anul 2017 in colaborare cu centrul social din Medias, aeroportul din Sibiu doreste a fi un partener de nadejde, prin implicarea sa activa in acțiuni de educatie non-formala destinate persoanelor adulte cu dizabilitati institutionalizate.

La fel ca si colegii lor de anul trecut, grupul de rezidenti a avut ocazia de trai experienta inedita a unei vizite la aeroport, dovada fiind impresiile acestora: ‘Am avut impresia ca traiesc in filme’ spune Maria, ‘Nu m-am gandit niciodata ca o sa vad un avion asa aproape’ a marturisit Daniela, utilizator de fotoliu rulant, in timp ce Oly ne-a declarat ca vizita la aeroport a fost o ‘experienta buna, nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul’.

Toate intrebarile curioase ale vizitatorilor, cum ar fi ‘Cum ma descurc intr-un aeroport daca nu stiu sa citesc?’ sau ‘Daca o sa merg cu avionul, pot sa-mi iau si bicicleta?’, au primit raspuns din partea insotitorilor de la aeroport.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.