Milu Oltean: Liceul St.L.Roth este scoala Pasch

Placheta ST L Roth

Liceul St.L.Roth din Medias a primit ieri placheta de scoala partener in cadrul proiectului Pasch, care cuprinde o familie de nu mai putin de 1.500 de scoli din intreaga lume in care se invata limba germana. Proiectul Pasch este finantat prin fonduri guvernamentale, iar banii sunt cheltuiti in scolile partenere pentru promovarea si invatarea limbii germane, precum si pentru dotari care sa vina in sprijinul elevilor care doresc sa invete limba lui Goethe. Placheta le-a fost oferita reprezentantilor scolii de catre Hubert Gronen, consultant pentru limba germana in Transilvania din partea statului german, al Ministerului Educatiei si al Ministerului Afacerilor Externe.

Deseara de la ora 18:00 la emisiunea „Lentila de Contact” de la Radio Ring veti putea afla detalii despre participarea in Germania, a unui grup de elevi de la Liceul St. L. Roth la proiectul ” 1939- 2009  mass media, prieten sau dusman”.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. Cel mai tare proiect. Am participat. Ar trebui mult mai mult aceste proiecte in Romania…pacat.


  2. mai…voi nu aveti corectori acolo…cam lipsit de gramatica articolul asta!…ce-i aia lima romana?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.