Mikey Hash prezinta Balul Liceelor la Medias

Consiliul Local al Tinerilor va organiza cea de-a sasea editie a Balului Liceelor, vineri, 5 iunie a.c. In acest an, Balul Liceelor se va desfasura sub genericul „Traieste romaneste!”, deoarece se intentioneaza promovarea valorilor nationale: cultura, limba, istoria, literatura, etc.

Balul Liceelor Medias 2015

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor Medias, incepand cu ora 17:00, iar distractia va continua in discoteca din incinta Strandului Medias, de la ora 22:00. Prezentatorul balului din acest an este Mikey Has, renumit prin celebra „Doza de Has”, postata pe net in fiecare vineri.

Cei care vor participa atat la spectacol, cat si la bal se pot bucura de o reducere de 50% la serviciile pentru categoria B ale Scolii de Soferi ”Levy Car” Medias. Biletele cumparate pentru ambele evenimente vor fi marcate. Sponsorul principal al balului este Scoala de soferi ”Levy Car” Medias care mai ofera doua scolarizari gratuite pentru cei care vor obtine titlul de MISS&MISTER. Bilete pot fi achizitionate in toate liceele din Medias, de la membrii CLT.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.