Mihnea Virgolici despre Transylvania Horse Show (video)

Transylvania Horse Show este singurul eveniment ecvestru care combina un concurs universitar cu concursuri profesioniste. Mihnea Virgolici este sufletul acestui eveniment international, care aduna anual, la Prod, calareti din tara si strainatate.

Mihnea-si-Mircea

Duminica, la finalul editiei din acest an, am realizat un interviu cu Mihnea, care mi-a explicat cum incearca sa faca o pepiniera de cross country in tara noastra. Interviul l-am ilustrat si cu imagini realizate de Tavi Isaila, de la RA Univers International.

Comentarii
Posted in ,

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

12 comentarii


  1. Am fost în 2015. Regret că în acest an nu pot ajunge! Merită luat parte la această frumuseţe de eveniment, iar locul unde este organizat este de vis!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.