Mihai Zgondoiu va expune de maine in Olanda

 

Mihai Zgondoiu 2013

Artistul vizual Mihai Zgondoiu va expune de maine la unul dintre cele mai importante muzee de arta contemporana din Europa. Mihai a fost ales sa participe in Olanda la expozitia “Transformation – Romanian sculpture 25 years after the revolution” care va avea maine vernisajul la Muzeul Beelden aan Zee din Haga.

Medieseanul va participa la expozitia de grup cu lucrarea Somnul lui Lenin (Lenin’s Sleep), o  lucrare ce a fost expusa in 2011 in Piata Presei Libere la fostul soclu a lui Lenin din Bucuresti.

somnul lui Lenin_Mihai Zgondoiu

Anul 2014 a fost unul foarte bun „…de la expozitia personala din Viena (galeria Five Plus), la BB6 (Bucharest International Biennial for Contemporary Art #6), apoi Viennafair, urmeaza acest mare eveniment vizual de la Muzeul Beelden aan Zee din Haga. 2014 inca nu s-a incheiat…” mi-a spus Zgondoiu, inainte de plecarea la Haga.

Impreuna cu Mihai vor mai expune si Judit Balko, Mihut Boscu Kafchin, Radu Cioca, Ioana Ciocan, Stefan Radu Cretu, Andrea Dobrin, Costin Ionita, Radu Mocanu, Vlad Olariu, Alexandru Poteca, Larisa Sitar si Mircea Suciu. Expozitia va fi deschisa pana in data de 8 februarie 2015.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

6 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.