Mickey si prietenii sai vin la Medias !

Acum ai ocazia sa iti intalnesti personajele favorite in cadrul celui mai distractiv spectacol pentru copii. Mickey si Minnie stiu cat de important este micul dejun pentru a avea energie intreaga zi, asa ca au pregatit un spectacol muzical inedit pentru cei mici.

Evenimentul este organizat in data de 29 martie a.c., de catre Golden Party Cluj – Napoca in parteneriat cu Primaria Municipiului Medias la Sala Traube Medias, incepand cu ora 17.00.

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta.Accesul minorilor (0-18 ani) in locatia evenimentului se face doar insotiti de minim un adult (parinte sau tutore legal).

Biletele se gasesc online pe site-ul Eventbook.ro, la Centrul de Informare Turistica, Str. Nicolae Iorga Nr. 2, la sala de spectacol (cu 2 ore inainte de eveniment in limita disponibilitatii ) si la oficiile postale (care sunt semnalizate eventbook.ro). Exista trei categorii de bilete, cu preturi intre 12 lei – 20 lei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.