Mesajul casei de discuri Universal Music Romania

Casa de discuri Universal Music Romania a transmis ieri un mesaj referitor la  evenimentul de la Clubul Colectiv.  

logo Universal Music Romania

“Echipa Universal Music Romania este devastata de urmarile tragediei petrecute la clubul Colectiv. Suntem indurerati pentru toti cei care nu mai sunt printre noi, suntem ingrijorati pentru viata tuturor celor care sunt raniti, la spital si suntem alaturi de familiile tuturor victimelor incendiului. 

Foarte multi dintre cei aflati la concert ne sunt sau ne erau prieteni, colaboratori, sunt sau erau artistii nostri, o parte dintre noi eram acolo.  

Era lansarea albumului trupei Goodbye to Gravity. Doi dintre membrii formatiei si-au pierdut viata, iar alti trei sunt in stare critica, la spital. Este cutremurator ca niste tineri sa isi piarda viata incercand sa faca viata altor tineri mai frumoasa. 

Aceasta tragedie, care ne indoliaza sufletul, nu trebuie sa zdruncine credinta noastra in muzica.

Le multumim tuturor celor care au dat dovada de compasiune in aceste zile si indemnam pe toata lumea sa arate in continuare solidaritate fata de victimele incendiului si apropiatii acestora.” 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.