Meditur trece la ticketing electronic

Din acest an Meditur SA, operatorul de transport public local de persoane la nivelul Mediasului si a satului apartinator Ighisul Nou, va trece la implementarea sistemului integrat de ticketing electronic. Comunicarea intentiei a fost facuta in aceasta dimineata pe pagina de facebook a societatii.

„Odata cu inceperea noului an, Societatea de Transport Local MEDITUR a inceput implementarea sistemului de ticheting. Acesta presupune vanzarea si controlul titlurilor de transport, implementarea unui sistem electronic de ticketing si monitorizarea traficului mijloacelor de transport pe baza de GPS.

Lucrarile pentru implementarea sistemului de ticketing sunt in derulare, primul pas, care deja a fost finalizat a fost acela de montare a carcaselor validatoare si cablaj in toate mijloacele de transport local, in zilele acestea desfasurandu-se etapa a doua, respectiv preluarea datelor informatice (coordonate trasee, coordonate statii, necesare pentru introducerea lor in soft-ul sistemului).

Urmatoarele etape sunt:

– amenajare locatii automate de bilete

– instalare componente electronice ale sistemului – validatoare, computer bord cu GPS, puncte de vanzare si incarcare carduri.

Prioritatile sistemului sunt

  • cresterea satisfactiei cetatenilor
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.