Mediesenii vor plati apa din fantanile proprii

Apa Tarnavei Mari solicita mediesenilor contorizarea surselor proprii de apa. Prin noul regulament de facturare a serviciului public de alimentare cu apa si de canalizare care intra de azi in vigoare “se considera necesara reglementarea situatiei utilizatorilor care se alimenteaza din surse proprii (ex. fantani) si care evacueaza apa uzata in reteaua de canalizare prin obligativitatea contorizarii sursei proprii de apa sau a achitarii contravalorii acesteia in sistem pausal, conform normativelor in vigoare”. Crezi ca este o masura buna?

fantana

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

30 de comentarii


 1. Chestia asta are sens. Cred însă că se impune de asemenea aplicarea unei taxe pe toată berea care se vinde în Mediaș dar nu se produce local. Este bine știut ca bere nu se cumpăra, se închiriază doar și este returnata în natura după câteva zeci de minute. Asta înseamna ca o cantitate uriașă de apa provenita chiar și din alta țară se devarsă în sistemul de canalizare medieșan. Dacă mai adaugi la asta și volumul de lichid generat de consumul de pepeni verzi de Dăbuleni …


 2. Mă întreb cum arată cei care ajung să promoveze astfel de inițiative, pentru că oameni în mod clar nu sunt. Pe când taxă pe aerul respirat/poluat sau un contor pentru numărul de pași? Că doar se tocește asfaltul. Și … cum se ca face? Se socotește la găleată, la cană, cum gândesc colțuroșii ăștia?


 3. Mmmda……. poate e mai bine sa contorizam si apa de ploaie care se aduna de pe acoperisul locuintelor, doar si asta ajunge tot in canalizare.
  si Berea domnilor Berea pe care o consuma medieseanul doar tot in canalizare va ajunge mai devreme sau mai tarziu. In ritmul asta imaginatia bogata a vreunui odihnit de la Apa Tarnavei Mari poate sa cuprinda si alte …………………….. ce sa mai, sunt foarte mandru de ei. Sunt nerabdator sa vai cu cer ar mai putea soca, am incredere in ei, sunt baieti inteligenti si promit mult pe viitor.


 4. Asta este o facatura a conduceriiATM. Dupa ce mediesenii platesc cea mai scumpa apa, al carei pret a fost marit in mod artificial , vine si cu aiureala asta. Daca este societate comerciala pe actiuni , sa plateasca actionarii banii de investitii ,nu cetatenii inselati de aceasta conducere incapabila.Este revoltatator ce se intampla la Medias.


 5. Asta este o facatura a conduceriiATM. Dupa ce mediesenii platesc cea mai scumpa apa, al carei pret a fost marit in mod artificial , vine si cu aiureala asta. Daca este societate comerciala pe actiuni , sa plateasca actionarii banii de investitii ,nu cetatenii inselati de aceasta conducere incapabila.Este revoltatator ce se intampla la Medias.


 6. promovata de un „OM FAIN DE MEDIAS”


 7. Intotdeauna vor exista alte reglementari astfel incat sistemul sa fie foarte ermetic, bineinteles intotdeauna in defavoarea cetateanului. Asadar, sa va puneti apometre la fantani si la furtunul cu care udati gradina, daca vreti sa nu platiti atat de mult! Bine ca avem printre cele mai performante statii de epurare si tratare a apei!


 8. Cea mai mare HOTIE este diferenta de contor……eu cu o familie cu 4 persoane consum 10-12 m cubi pe luna si vin HOTIII de la apa tarnavei mari si ma taxeaza cu diferenta de contor de5 metri cubi… Nu inteleg de unde vine diferenta LUNA trecuta nu a citit nimenia contorul general si culmea tot diferenta………!!!HOTIE PE FATA!!!


 9. nesimtire marca Apa Tarnavei Mari!


 10. Apa din fantani nu are cum fi platita societatii respective, nici macar Apelor Romane. Legea spune ca omul poate folosi apa din aceste surse, pana la 0,2 l/s, pt. „consum” propriu. Pe de alta parte, legislatia obliga utilizatorii sa se racordeze la reteaua centralizata de alimentare cu apa si canalizare.


 11. acum chiar exagereaza ……. e o mare prostie !


 12. Bravoooo asteptam mai multe initiative in acest sens. Bravoooo luati-ne banii ca si asa avem prea multi si nu avem ce face cu ei .Tariful l-ai marit reduceri de personal faceti oare ce va mai doriti si nu aveti?????


 13. Un coleg a indraznit sa rosteasca cuvantul cu FFFFF nu este normal sa acuzi pe cineva care-ti furnizeaza un serviciu. Dar ai voie sa-l injuri pe cel care te fura pe fata.Dar orisicat l-ai injura ramane strea de fapt .Ei te au la degetul mic si te v-or face ori de cate ori este nevoie de bani pentru o vila sau un Jeep mai nou


 14. O PROSTIE PE CARE NU E DE MIRARE CA AC3ESTE GUVERNE DE DUPA 90 NU O VEDE .SI ASTA ESTE UN MOD DE IMBOGATIRE A CELOR -ALESI-CARE DIN 4 NIN 4 ANI INCEARCA SA VADA, DAR FIIND ORBI SI AHTIATI DUPA INAVUTIRE -UITA-OARE ACEST -PARLAMENT- DE TOT=R-H-T-LNU-L POATE REGLEMENTA .POATE TOTUSI DNA SINGURA SPERANTA DE A-I MAI OPRI PE ACESTI LACOMI CONSUMATORI SI DELIPIDATORI DE FONDURI EUROPENE
  OARE CE AR FI DACA DNA BUCURESTI AR CONTROLA SI APAVIL RM.VALCEA CUM SI CIT AU N
  IVESTIT DIN FONDURILE EUROPENE PT SCHIMBAREA CONDUCTELOR DE APA POTABILA,CANALIZARE,EPURARE,ETC..?OARE CITI STIU CA RM.VALCEA SI DRAGASANIUL ARE UNA DIN CELE MAI MARI PRETURI PT M.C.APA RECE

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.