Mediesenii sunt invitati sa petreaca de Sfanta Maria la Hanul Greweln

Primaria Municipiului Medias va invita miercuri, 15 august, de Sfanta Maria, incepand cu ora 16.00, la Hanul Greweln la un spectacol folcloric de exceptie.

Mediesenii care iubesc cantecul si dansul popular sunt asteptati sa petreaca in zi de sarbatoare cateva ore in compania unor solisti renumiti si ansambluri de muzica populara precum Ansamblul folcloric ,,Purtata” Medias, Ansamblul folcloric ,,Hora” din Ungheni, Grupul vocal ,,Pe Ulita satului” din Boian si solistii Cristian Taran, Ancuta Cozma, Marian Suciu, Bogdan Toma, Felix Galan, Ciprian si Mihaela Istrate alaturi de Grupul instrumental ,,Ceterasii de pe Campie”, Cornelia si Lupu Rednic impreuna cu grupul instrumental si Sava Negrean – Brudascu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.