Mediesenii sunt invitati la Maial

Voia buna, cantecul si jocul popular vor anima si in acest an serbarea campeneasca Maial, eveniment folcloric de exceptie organizat de Primaria municipiului Medias, Miercuri, 1 mai a.c., la Barajul Ighis, cu incepere de la ora 11.00.

“Va asteptam sa petrecem impreuna sarbatoarea primaverii si a Zilei de 1 Mai in compania renumitilor interpreti de muzica populara: Dinu Iancu Salajanu, Mioara Velicu, Simi Deac, sotii Ciprian si Mihaela Istrate, alaturi de solistii vocali si ansamblurile folclorice ale zonei Tarnavelor: Costel Popa, Luminita Dejan, Cosmina Fulea, Dan Filut Tabara, Ansamblul folcloric ,,Purtata’’ Medias alaturi de surorile Diana si Bianca Cretu, Radu Dumitru si Grupul vocal ,, Cununa Blajelului’’.Spectacolul va fi incheiat cu un concert de muzica pop-rock sustinut de formatia medieseana Dinamic”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.