Mediesenii sunt asteptati duminica la Turu

afis-turu-2014

Duminica, de la orele 11:00, mediesenii sunt asteptati la traditionalul joc Turu. Despre jocul pe care mediesenii il practica in prima zi de Pasti, am aflat detalii de la domnii Ludovic Domahidi si Ioan Andron, membrii ai Asociatiei Culturale „Mediasul Nostru”. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

5 comentarii


  1. nascut si crescut pe str. OITUZ , sunt un fin cunoscator al jocului TZURU ! De 50 de ani il urmaresc si nu i-am gasit alta noima decat ca o umplutura in vesnica foame a romanilor in a se afisa cu cate o ” traditie ” noua . Am adoptat valentinesdai , halouin …. mai ramane columbus dei si eventual ziua recunostintei , dar asta cred ca nu se potriveste pe la noi.Va doresc si anul acesta intalnire placuta cu PRIMARUL , poate va explica si de ce arata orasul asa cum arata , de ce explicatiile savante si fara noima tin locul faptelor , si , in general DE CEEEEE !!!!?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.