Medieşenii participă la Boovie, festival – concurs de book – trailere pentru elevi

Un grup de elevi de la Colegiul “Şcoala Naţională de Gaz” Mediaş participă la Boovie, festival – concurs de book – trailere pentru elevi. Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret“ Focșani și Asociația Grow Up Project Focșani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea, organizează a VI-a ediție a Festivalului-concurs de book-trailere BOOVIE®.

The Dreamers au intrat în curs cu o producţie inspirată de romanul de ficţiune Caraval, scris de Stephanie Garber.

Volumul Caraval, ale cărui drepturi de ecranizare au fost deja cumpărate de 20th Century Fox a fost unul dintre cele mai aşteptate romane pentru tineri ale anului 2017.

Cartea s-a aflat în majoritatea topurilor internaţionale ca unul dintre cele mai dorite volume din 2017: Yahoo, Bustle, PopCrush,TeenVogue, Epic Reads, Goodreads, Barnes & Noble, Entertainment Weekly, Paste Magazine, Girls’ Life Magazine.

Caraval ne aduce în prim plan povestea a două surori care reuşesc să scape de sub stricteţea unui tată tiranic atunci când pătrund în intriga periculoasă a unui joc legendar. Cel mai aşteptat roman de ficţiune pentru tineri al anului a intrat direct pe locul al doilea pe lista de bestselleruri a New York Times. De asemenea volumul a ajuns şi pe locul al treilea în topul celor de la Sunday Times, la doar câteva zile de la debut.

Mai multe detalii aflăm deseară la Interviurile Mediaş News Blog, de la ora 20:00.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.