Mediesenii Maria si Peter Herman, castigatorii Crosului Europei de la Alba Iulia

Mediesenii Maria si Peter Herman au castigat Crosul Europei de la Alba Iulia. Peste 900 de persoane au alergat, vineri, in 10 mai a.c., la Crosul Europei de la Alba Iulia. Cei doi au alergat doua ture, in santurile Cetatii Alba Carolina

Foto credit: alba24.ro

„Am mai participat impreuna la competitii, dar nu am mai urcat amandoi pe podium in acelasi timp. E ceva frumos pentru noi, e o experienta frumoasa. Nu am mai fost pana acum la Crosul European, este prima editie. Fac atletism de ceva timp, nu a fost nimic batut in cuie, am inceput ca o joaca si incet incet s-a transformat intr-un mod de viata. Traseul a fost foarte frumos, interesant”, a spus dupa cursa Peter Hermann.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.