Mediesenii interesati de fondurile europene

Miercuri, 22 aprilie a.c., a avut loc la Hotel BinderBubi seminarul “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, eveniment organizat de Clubul Medias Networking, in parteneriat cu Centrul pentru Elaborare Proiecte Unioniale din Targu Mures. La eveniment au participat 72 de persoane, oameni de afaceri si reprezentanti ai companiilor din Medias si imprejurimi.
conferinta_BinderbubiEvenimentul a debutat cu o succinta prezentare a activitatii clubului de networking si a continuat cu cateva teme interesante aduse in discutie de Claudiu Fisca, din partea CEPU Targu Mures. Cu aceeasi ocazie, membrii clubului au organizat o tombola cu premii in valoare de 3000 lei. Seminarul s-a incheiat cu o sesiune de intrebari si raspunsuri.
conferinta Binderbubi
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.