Mediesenii castigatori la Lira Clopul Turistului

Clubul Corydalis a castigat patru premii la Lira Clopul Turistului. Festivalul Omului de Munte „Clopul Turistului”, este un  eveniment care reuneste an de an cluburi de turism montan din intreaga tara, intr-o competitie, avand ca tema natura si excursiile montane. Realizat cu sprijinul Casei de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, evenimentul s-a desfasurat in perioada 20 – 22 februarie 2015, la Centrul de Agrement „Trecatoarea Cerbilor“ din Statiunea Paltinis.

Mediesenii au castigat locul I  la Orientare Turistica prin Marcu Doinescu, locul II Foto color, locul III Foto alb negru si locul II la Caricatura. Festivalul organizat de Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” din Sibiu isi propune in fiecare an constientizarea si valorificarea patrimoniului natural al muntilor Cindrel si a potentialului lor turistic. Valorile promovate sunt prietenia intre oamenii de munte si grija pentru protejarea naturii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.