Mediesenii au imbogatit colectia Muzeului Municipal (video)

Ultimii ani au fost foarte buni pentru Muzeul Municipal Medias, in privinta donatiilor. Ieri, in cadrul vernisajului expozitiei “Mediasul in Epoca de Aur”, muzeograful Viorel Stefu a declarat ca, in ultimii trei ani, muzeul a avut parte de mai multe donatii facute de medieseni.

Obiectele donate au fost catalogate si incluse in colectia muzeului si vor fi folosite in cadrul unor viitoare expozitii. Stefu a facut apel la mediesenii care au fotografii in arhiva personala cu momente importante din istoria orasului, sa le doneze institutiei pentru o viitoare expozitie de fotografie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.