Mediesenii au donat aseara peste 1000 lei

Aseara cu ocazia evenimentului „Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!” Crucea Rosie subfilila Medias a primit o donatie de peste 1000 lei.

“Asa cum stiti, aseara a avut loc spectacolul folk- caritabil intitulat: „Daruim prin cantec, pentru ca ne pasa!”, nascut la ideea voluntarei noastre, Krista. A fost mai mult ca perfect. O mana de oameni care au dorit a veni in sprijinul nostru cumva, acum in prag de sarbatori, au cantat si ne-au incantat cu felul lor de a fi, de a face sa te simti bine in preajma lor. O mana de oameni care au stiut sa asculte ceea ce s-a cantat, o mana de oameni faini. In urma evenimentului, s-a strans suma de 1110 lei, care vor fi folositi pentru a cumpara alimente, produse de igiena si alte lucruri necesare, beneficiarilor si altor familii nevoiase.

Multumim tuturor artistilor care si-au rupt trei ore din timpul lor, pentru a fi alaturi de noi, Grupul Motto Medias, Feri Teglas, Geo Luca, Horia (cu sonorizarea ), si nu in ultimul rand Krista noastra Ikstar Krista Lurtz . Multumim celor prezenti, multumim Traube Hotel & Restaurant pentru gazduire”, au postat pe facebook cei de la Crucea Rosie.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.