Medieseni premiati la Olimpiada Mestesuguri Artistice Traditionale

Si in acest an avem elevi medieseni premiati la Olimpiada Mestesuguri Artistice Traditionale. Ciprian Plaian, elev la Scoala Nationala de Gaz Medias in clasa a XI-a, a obtinut locul I la sectiunea XILOGRAVURA; Alex Pintea, elev la Liceul Teoretic Axente Sever Medias in clasa a IX-a, a obtinut locul I la sectiunea MOBILIER PICTAT; Mija Silviu, elev la Liceul Teoretic Axente Sever Medias in clasa a IX-a, a obtinut locul I la sectiunea METALOPLASTIE, la Olimpiada Mestesuguri Artistice Traditionale, editia a XXIV-a, faza nationala. Elevii sunt pregatiti de profesorul Panes Daniel .

Mihut Karla Alexandra și Roman Georgeta Maria, pregatite de profesorului Petru Purcariu, au obtinut locul I la sectiunea pictura icoane pe sticla, respectiv locul I la sectiunea pictura icoane pe lemn.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.