Medieseni la Calgary European Film Festival

Mediesenii Anca si Romulus Boieru au sustinut duminica seara un concert la Calgary European Film Festival. Evenimentul a fost la a doua editie si timp de 3 zile au fost proiectate filme din Polonia, Bulgaria, Franta si Romania. Spectatorii au putut vedea la acest festival doua filme romanesti. „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii”.

Pentru a vedea toate cele noua filme prezentate in cadrul evenimentului si a participa la gala unde au cantat mediesenii nostrii spectatorii au platit 100 de dolari canadieni. In aceasta vara am avut placerea sa realize interviuri cu cei doi, interviuri pe care le poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.