Medieseanul Raul Oprea face un mural la Paris

Medieseanul Raul Oprea, cunoscut in lumea artistica sub numele de Saddo, lucreaza in aceste zile la Paris. Daca anul trecut Saddo era prezent la Rabbat, in cadrul Jidar–Toiles De Rue festival, acum isi adauga in palmares o pictura murala in capitala Frantei. Muralul este in Gennevilliers, statie de metrou Gabriel Peri.

In anul 2017, Raul a realizat coperta noului album, ”Filthy Apes and Lions”, pentru Mark Stoermer, basistul trupei The Killers, si a mai avut diferite proiecte la Hamburg si Viena. Mai multe detalii despre cele realizate anul trecut de Saddo gasesti in materialul realizat de Grafic Front.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.