Medieseanul Nico Lontras gateste in Franta

Luna viitoare medieseanul Nico Lontras gateste timp de doua saptamani in Franta. Incepand cu data de 6 februarie a.c.,chef Lontras o sa faca parte din echipa restaurantului La Belle Electrique din Grenoble si promoveaza mancarea traditionala romaneasca. Astfel, timp de 15 zile, alaturi de chef Arnaud Robert si ajutorul Robin Laurent, el va oferi bucate intre traditie si modernitate pentru a descoperi diversitatea aromelor romanesti.

“Mandru să pot promova mancarea romaneasca! Timp de doua saptamani voi gati romaneste la Grenoble”, a postat Nico pe facebook. Evenimentul are loc in colaborare cu Institutul Francez.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.