Medieseanul Mircea Caba expune in Germania

Expozitie Mircea Caba 2

Medieseanul Mircea Caba ( primul din stanga in fotografie) expune in aceste zile la in Germania la Hotel-Pyramide Fürth. In anii `80 cand locuia in Medias, Mircea era un foarte bun DJ si un apropiat al artelor, facand parte dintr-o familie cu inclinatie spre pictura. Cu mare bucurie am primit ieri vestea ca prietenul meu a avut de curand un vernisaj la o expozitie colectiva cu titlul „Erotismul in arta”.

Expozitie Mircea Caba 1

Printre cei care expun pana pe data de 30 aprilie impreuna cu Mircea Caba, se afla si Dolly Buster (Nora Baumberger) din Praga, o foarte cunoscuta actrita de filme pentru adulti si fosta europarlamentar in anul 2004. Interpretul de blues Dog Knotz a sustinut un recital in cadrul vernisajului.

Expozitie Mircea Caba 3

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.