Medieseanul Mihai George Corui isi lanseaza o noua carte

Medieseanul Mihai George Corui isi lanseaza cea de-a doua carte. Mihai si-a facut debutul literar anul trecut, cu volumul “Vad inainte, antrenorule”, o lucrare de povestiri si schite. Acum, autorul ne prezinta „Cand dragostea se-ntampla”, un volum de poezii, realizat in colaborare cu editura Ecou Transilvan din Cluj-Napoca, editor doamna Nadia Baciu, prefata dr. Remus Sipos.

Cartea va fi lansata in aceasta luna la Targu Mures si Medias, urmand apoi lansari la Cluj Napoca si Reghin. Voi reveni cu datele lansarilor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu


  1. Mai Mihaita…..unde o mai incaput si mingea aia de baschet in capul tau …nu stiu…..dar ai reusit sa scoti lucruri grozave….ma bucur pentru tine…!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.